Indendørstennis / vintertennis

Lystrup IF Tennis administrerer en række hal-tider i vinterhalvåret, hvor klubbens medlemmer kan spille tennis i Hal 1.

Det er kun medlemmer af klubben (betalende medlem i sommerhalvåret), der kan få adgang til de tider, klubben har fået stillet til rådighed og hæfter økonomisk for. Hvis et medlem en enkelt gang må melde forfald, kan et ikke-medlem inviteres til at spille med, så ikke hele banefælleskabet misser lejligheden til at få rørt sig.

Haltiderne besættes af ‘banefællesskaber’, der for indeværende i princippet er selvsupplerende: Man skal inviteres med i et banefællesskab for at komme til at spille indendørs. Hvis et banefællesskab opløses eller ikke betaler til tiden for den kommende sæson, så tiden bliver ledig, annonceres dette pr. mail til alle de medlemmer, der har oplyst mailadresse, og desuden på denne hjemmeside, så et nyt banefælleskab kan byde ind på tiden.

Der spilles udelukkende i Hal 1. Hallen er som grundregel lukket i jule- og påske helligdagene, men den kan derudover lejlighedsvis være reserveret til særlige formål (håndbold stævner etc.), og i sådanne tilfælde betales der ikke for disse timer.

Alle lejebeløb beregnes som antal timer x 120kr. (2024-25). En sæson (1. september til 30. april) udgør max. 32 enkelttimer svarende til ca. 3.800 kr.

Kontaktperson vedr. indendørs tennis (ledige timer, aflysninger etc.): Birger Nielsen, tlf.:  20404520, chr.birger@gmail.com.