Skip to main content
LIF klummen

Caroline Wozniacki lige nu

By 15. august 2012No Comments

Caroline Wozniacki har haft noget af en nedtur i første halvdel af 2012. Således er hun fra nr. 1 på verdensranglisten dumpet ned på en 8. plads, og hun tabte den første kamp både ved French Open og i Wimbledon.

 

I øjeblikket ser det imidlertid ud til, at nedturen er stoppet, og at Caroline er på vej frem. Hun spillede udmærket ved OL i London, hvor hun vandt tre kampe og tabte i kvartfinalen til Serena Williams, den suverænt bedst kvindelige tennisspiller for tiden.

 

I WTA-turneringen i Montreal i august fortsatte Caroline de gode takter fra OL og nåede som 7. seeded frem til semifinalen, hvor hun i tre sæt tabte til Petra Kvitova fra Tjekkiet, der var seeded 5, og som ligger nr. 6 på verdensranglisten.

 

En del tyder altså på, at Caroline er (stærkt) på vej frem. Forklaringerne på fremgangen er flere: Efter nedturen er forventningspresset på Caroline ikke længere så stort, og forholdet til kæresten, den irske golfspiller McRoy, er nu formentlig blevet “dagligdag”. Sidst men ikke mindst viser effekten af den nye træner, svenskeren Thomas Johannson, sig nu. Caroline fik Thomas Johannson som træner i juni, og han har nu i et par måneder arbejdet systematisk og metodisk på at forbedre hendes spil, især forhånden og serven.

 

Det bliver spændende at følge Caroline ved US Open, der starter i begyndelsen af september.