Skip to main content
LIF klummen

Korrektioner til klumme om dametennis på TV2 Sport og Eurosport

By 15. april 2012No Comments

Kommunikationschef for TV2 Sport, Bo Andersen, har venligst gjort klummeskriveren opmærksom på, at det faktuelt er forkert, at TV2 Sport sender mest dametennis.

 

 

Bo Andersen skriver: “Siden vi afstod rettighederne til ATP World Tour (herrernes turnering, red.) for et par år siden, har vi “kun” haft rettighederne til Wimbledon og WTA-turneringen i Farum. Sidstnævnte er ganske vist en ren dameturnering, men fra Wimbledon viser vi betydeligt flere herrekampe end damekampe. Så på bundlinjen er det nok fifty-fifty for vores vedkommende.”

 

Med hensyn til Eurosport oplyser Bo Andersen, at når Eurosport kun viser damekampe fra Indian Wells (og Miami) er forklaringen ret simpel: “De har ikke rettighederne til herrernes turnering (ATP World Tour) som udelukkende ligger hos Canal +.”

 

Bo Andersens oplysninger har kastet mere lys over sagen, og det er tankevækkende og stærkt opmuntrende, at klummerne på LIF Tennis hjemmeside ikke blot læses af klubbens medlemmer, men også af ikke-medlemmer rundt omkring i Danmark.